VIV EUROPE 2018

Jaarbeurs | Utrecht 20 - 22 juni
World Expo from feed to food

Welcome in de JAARBEURS

VIV Europe 2018 vindt plaats tijdens de eerste ‘Internationale week voor slimme voedselproductie' (International Week of Smart Food Production). Deze week omvat verschillende zakelijke evenementen voor de landbouw- en voedselindustrieën. Centraal staat de toepassing van innovatieve methodes ter bevordering van de efficiëntie, kwaliteit en duurzaamheid.  

 

DATA DELEN = BETERE PLUIMVEE


VIV Europe lanceert een krachtig en verbindend thema voor zijn editie van 2018: "Data delen = Betere Pluimvee": hoe een nieuw niveau van pluimveeproductie om trots op te zijn bereikt wordt. Er is een speciale sectie ter plaatse over de data-gedreven productie van pluimvee, waar diverse partijen de meest interessante innovaties op dit gebied tonen.

Bekijk de trailer

 

 

conferentie VIV

Conferentieprogramma

Het complete conferentieprogramma voor VIV Europe 2018 wordt in de maand mei bekend gemaakt. Bekijk nu alvast het programma voor de conferentie over kuikengezondheid, evenals het programma voor de conferentie over de gezondheid en voeding van huisdieren. Deze informatie wordt vervolgd in het Engels.
naar Conferentieprogramma
exposanten VIV

Exposantenlijst

Bekijk hier onze uitgebreide exposanten lijst voor VIV Europe 2018. Het is mogelijk om relevante exposanten te zoeken en selecteren op basis van uw interesse. Op deze manier kunt u goed voorbereid een bezoek brengen aan onze beurs. Deze informatie wordt vervolgd in het Engels.
Bekijk de Exposantenlijst
Jaarbeurs VIV

Bereikbaarheid

De Jaarbeurs is gelegen in het centrum van Utrecht, direct naast Utrecht Centraal Station en op loopafstand van het stadscentrum. Dit maakt de Jaarbeurs eenvoudig te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Bekijk hier verdere informatie over de bereikbaarheid en parkeergelegenheid.
Bereikbaarheid

Jaarbeurs exhibition centre, the Netherlands

Jaarbeurs
Jaarbeursplein 6, Postbus 8500
3521 AL Utrecht
(30 minuten met auto |trein vanaf Amsterdam Schiphol)
 
Datum
20 - 22 juni 2018
Openingstijden
10.00 – 18.00 uur

Partners

VIV Europe 2018 partner
VIV Asia 2017 partner
VIV Asia 2017 partner
 
VIV Asia 2017 partner 
 
VIV Asia 2017 partner
VIV Asia 2017 partner
VIV Asia 2017 partner